تا دو سال دیگرهوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی خواهد گرفت

تا دو سال دیگرهوش مصنوعی از هوش انسانی پیشی خواهد گرفت

«ایلان ماسک» میلیاردر و کارآفرین آمریکایی، پیش‌بینی کرده است که هوش مصنوعی در کمتر از دو سال آینده از توانایی‌های ذهنی هر انسان در هر زمینه‌ای پیشی خواهد گرفت.

ایلان ماسک,صحبت های ایلان ماسک درباره هوش مصنوعی

پایگاه خبری تحلیلی اخبارشرق : به گزارش شفقنا، وبگاه آرتی عربی نوشت:‌ «ماسک در پیامی در حساب رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: هوش مصنوعی در حال حاضر از بیشتر انسان‌ها بسیار باهوش‌تر است، اما هنوز در همه زمینه‌‌ها از آن‌ها باهوش‌تر نیست. با این حال، این اتفاق خواهد افتاد و به احتمال زیاد تا کمتر از دو سال آینده، هوش مصنوعی از هر انسانی در هر زمینه‌ای باهوش‌تر خواهد شد، و ظرف حدود پنج سال آینده نیز از همه انسان‌ها به‌طور جمعی پیشی خواهد گرفت».

ماسک تأکید کرده است که باید اطمینان حاصل شود که هوش مصنوعی «تا حد امکان بر یافتن حقیقت متمرکز باشد».

او پیش‌تر نیز در دسامبر سال گذشته، با اطمینان گفته بود که هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ از مجموع توانایی‌های ذهنی انسان فراتر خواهد رفت. همچنین در مارس همان سال نیز گفته بود که تا سال ۲۰۲۵، هوش مصنوعی از هر انسان باهوش‌تر خواهد شد و تا سال ۲۰۲۹ از همه انسان‌ها به‌صورت جمعی عبور خواهد کرد.