شناسایی انبار‌های احتکار با جدیت دنبال شود

شناسایی انبار‌های احتکار با جدیت دنبال شود

شناسایی انبار‌های احتکار با جدیت دنبال شود

استاندار خراسان جنوبی در نشست تنظیم بازار استان، خواستار تقویت ذخایر کالا‌های اساسی، تکمیل موجودی انبار‌ها و مقابله قاطع با احتکار شد.

به گزارش اخبار شرق ایران، استاندار خراسان جنوبی در نشست تنظیم بازار استان گفت: دستگاه‌های نظارتی با همکاری نیروی انتظامی و نهاد‌های اطلاعاتی، اقدامات خوبی در شناسایی انبار‌های احتکار انجام داده‌اند و این روند باید با جدیت ادامه یابد.

 هاشمی با اشاره به قدردانی مسئولان کشور از عملکرد خراسان جنوبی در کنترل بازار افزود: تأمین کافی کالا‌های اساسی، توزیع عادلانه، تشدید نظارت بر بازار، نظافت و آراستگی بازار‌ها و ساماندهی بازار‌های عرضه مستقیم و فعالیت فروشندگان سیار باید به جد در خراسان جنوبی پیگیری شود تا رضایت مندی مردم بیش از پیش افزایش یابد.

وی با اشاره به موضوع نان نیز گفت: با وجود افزایش قیمت نان، نظارت بر کیفیت، وزن چانه و عملکرد نانوایی‌ها باید به‌صورت روزانه انجام شود و واحد‌های موفق مورد تشویق و متخلفان نیز تذکر و برخورد قانونی دریافت کنند.

استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: ستاد تنظیم بازار تنها مختص مرکز استان نیست و باید مسائل و نیاز‌های تمامی شهرستان‌ها را در تصمیم‌گیری‌ها مدنظر قرار داد.

هاشمی همچنین بر مدیریت مصرف دارو، رسیدگی به مطالبات داروخانه‌ها، ساماندهی بازار مسکن و نظارت بر عملکرد بنگاه‌های معاملات ملکی تأکید کرد و گفت: وضعیت تأمین کالا‌های اساسی مطلوب است و نگرانی از بابت کمبود کالا وجود ندارد.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت خراسان جنوبی با اشاره به اقدامات نظارتی افزود: رصد و پایش انبار‌ها از طریق سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبار‌ها به‌صورت مستمر انجام می‌شود و با همکاری پلیس امنیت اقتصادی، بازرسی‌های میدانی نیز در دستور کار قرار دارد، با این حال، همچنان برخی فعالان اقتصادی در ثبت انبار‌ها و ثبت ورود و خروج کالا در سامانه‌های مربوطه سهل‌انگاری می‌کنند. 

 تهوری از اتاق اصناف و فعالان اقتصادی خواست: ثبت اطلاعات انبار‌ها و گردش کالا را جدی بگیرند تا از تشکیل پرونده‌های تخلف جلوگیری شود. 

 وی همچنین از پایش مستمر قیمت‌ها خبر داد و گفت: روزانه قیمت ۱۳ هزار و ۳۶۴ قلم کالا رصد می‌شود و بررسی‌ها نشان می‌دهد در دو ماه گذشته ۱۸ انبار شناسایی و با آنها برخورد قانونی شده است. 

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اداره کل صمت خراسان جنوبی درباره آخرین وضعیت قیمت کالا‌ها نیز گفت: بررسی‌ها از ابتدای اسفندماه تاکنون نشان می‌دهد بیشترین افزایش قیمت مربوط به چای بوده که همچنان روند افزایشی دارد و در مقابل، قیمت برنج ایرانی با کاهش مواجه شده که این موضوع ناشی از کاهش تقاضا، گرمای هوا و افت قدرت خرید مردم است. 

تهوری افزود: از ابتدای امسال، ۴ هزار و ۲ مورد بازرسی انجام شده که منجر به تشکیل ۴۳۹ پرونده و ارسال آنها به سازمان تعزیرات حکومتی شده است که ارزش ریالی این پرونده‌ها بیش از ۱۶۳ میلیارد تومان برآورد می‌شود.