کشف بیش از بیش از ۲۷ تن مواد مخدر از ابتدای سال در خراسان جنوبی؛ دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر:

کشف بیش از بیش از ۲۷ تن مواد مخدر از ابتدای سال در خراسان جنوبی؛

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق، علی زندی، روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران بدون اشاره به مقدار انواع مخدر افزود: در این ارتباط چهار هزار و ۳۵۸ نفر متهم دستگیر و به مراجع قضایی و دستگاه مربوط معرفی شدند.
وی با بیان اینکه در مبارزه با مواد مخدر حلقه های امنیتی از نقطه صفر مرزی شروع می شود، یادآور شد: امروز مرزبانان خراسان جنوبی با ایثار جان خود از مرزهای استان به درستی پاسداری می کنند.
وی تصریح کرد: در بحث مقابله با اعتیاد و با توجه به تدبیر اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان، مکان های مصرف مواد افیونی شناسایی و ناامن است .
وی تاکید کرد: دو مکان معتادان در بیرجند مرکز استان که از مهمترین مرکز خرده فروشی و تجمع معتادان بود، چندی قبل به همت دستگاه قضایی و دیگر مراجع تخریب شد.
وی اضافه کرد: اگر مکان آلوده به دلایل مختلف صحیح مدیریت نشود ممکن است، تبدیل به محلی برای آسیب های اجتماعی شود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی از مالکان خواست، با سرکشی مرتب از املاک خود در پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی همکاری کنند.
زندی افزود: برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری اولیه از اعتیاد توسط دستگاه های عضو این شورا ، برگزاری دوره تربیت متخصص با موضوع شناخت مواد مخدر ویژه روحانیان ، برگزای چهار نشست تخصصی با رئیسان دانشگاه ها و … از مهم ترین فعالیت ها در حوزه فرهنگی مبارزه با این پدیده شوم است.
وی اظهار کرد: سه هزار نفر دانشجو در استان آموزش های لازم را در خصوص مبارزه با مواد مخدر فرا گرفتند.
این مسئول یادآور شد: چهار قرارداد پژوهشی در حوزه اعتیاد منعقد و در حال اجراست و شورای یاد شده از پایان نامه های تحصیلی دانشجویان دانشگاه ها مرتبط با موضوع مواد مخدر حمایت مالی می کند.
وی در ادامه از دهیاران به عنوان یکی از لایه های اصلی ارتباط بین دولت و مردم یاد کرد و گفت: دهیاران در سه شهرستان از ۱۱شهرستان تابعه استان، به عنوان سفیر مبارزه با مواد مخدر آگاه سازی در این خصوص را انجام می دهند.
وی تاکید کرد: ارائه دو واحد درس اختیاری با عنوان « مهارتهای زندگی ویژه دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد» در تمام دانشگاه های استان توسط ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری مدیریت شده است.
وی تصریح کرد:برای ۲۰۰ نفر از مدیران، مشاوران و معلمان استان،سمینار آموزشی برگزار شد.
وی اضافه کرد: در خراسان جنوبی هیچ مرکز درمانی بدون مجوز قانونی وجود ندارد،۸۰ مرکز درمانی استان در حوزه مدیریت افرادی که خواسته یا ناخواسته درگیر پدیده شوم اعتیاد شدند، فعال است.
وی افزود: در حال حاضر ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر معتاد در مرکزهای درمانی استان تحت درمان هستند.
زندی گفت: حدود ۱۹ هزار معتاد در خراسان جنوبی وجود دارد که از این تعداد ۱۶ هزار نفر مرد و بقیه زن هستند و طرح شناسایی دقیق آمار معتادان در دست بررسی است.
وی اظهار کرد: بیش از چهار تن انواع مواد مخدر جمعه این هفته، ۱۵ بهمن ماه ۹۵ در منطقه « بند دره» بیرجند به آتش کشیده می شود.
وی ادامه داد: نیروی انتظامی،بسیج،سپاه پاسداران، مرزبانی و اطلاعات دستگاه های مقابله ای هستند که در عرصه پدیده شوم اعتیاد شبانه روز مبارزه می کنند.
وی یادآور شد: تاکنون ۹۷ نفر از این استان جان خود را در مبارزه با مواد مخدر تقدیم نظام کردند و ۸۵ نفر نیز جانباز شدند.
وی تصریح کرد: قلمی که در عرصه اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به جامعه در خصوص مضرات پدیده شوم اعتیاد نوشته می شود مقدس است.
وی تاکید کرد: اقدام در حوزه فرهنگی،قضایی و درمان از تقدس خاص برخوردار است و خداوند متعال در قرآن کریم احیای یک نفر را به مثابه زنده کردن همه جامعه تعبیر می کند.
وی اضافه کرد: پدیده اعتیاد از هر در وارد شود جان و مال و آبرو را ازبین می برد،امروز استکبار جهانی و در صدر آن ایالات متحده آمریکا غیر از نیستی و فقر چیز دیگر برای کشورهای منطقه به ارمغان نیاورده است.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: کسانی که مدعی منادی صلح هستند، به غیر از فقر چیزی به همراه نیاوردند و ما هم معتقدیم که اعتیاد به معنی فقر است.
زندی افزود: اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر به معنی استفاده از توان و ظرفیت سازمان های مردم نهاد،امامان جمعه و جماعت،بسیج و سپاه و … است.
وی اظهار کرد: هیچ دستگاهی به تنهایی توان مبارزه با این پدیده ندارد، همه ما تکلیف شرعی و قانونی داریم که در مسیر منویات مقام معظم رهبری و منویات دولت تدبیر و امید موضوع اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر را پیگیری کنیم.