علاءالدین بروجردی: تلگرام تا پایان فروردین با پیام رسان داخلی جایگزین می‌شود [به‌روزرسانی: زمان دقیق تکذیب شد]

علاءالدین بروجردی: تلگرام تا پایان فروردین با پیام رسان داخلی جایگزین می‌شود [به‌روزرسانی: زمان دقیق تکذیب شد]

علاء الدین بروجردیِ، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: «تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد و فکر می کنم این اتفاق حداکثر تا پایان ماه جاری بیافتد.» بروجردی با اشاره به موضوع از مدار خارج شدن «تلگرام» اظهار داشت:

این تصمیمی است که در بالاترین سطح اتخاذ شده و تلگرام جای خود را به یک سامانه مشابه ملی خواهد داد.

وی تصریح کرد: «این موضوع به لحاظ امنیت ملی ما مهم است، با توجه به نقش مخربی که تلگرام در بحران‌های سال گذشته در کشور داشت و هم اینکه ما امروز در فضای مجازی به این توانمندی رسیده‌ایم که یک سامانه ملی را تعریف کنیم؛ مانند سروش و ظرفیت های دیگر.»

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: «ممکن است تعداد مشترکین سروش ۳ میلیون باشد و تعداد مشترکین تلگرام چهل میلیون؛ اما این تعداد سرریز می‌شوند. وقتی تلگرام از مدار خارج شد مردم به یک سامانه ملی روی می‌آورند.»

وی تصریح کرد: «در رابطه با نگرانی‌هایی که رسانه‌های بیگانه بیشتر به آن دامن می‌زنند که سامانه‌های داخلی ایمن نیست یا مسائلی از این گونه، به لحاظ بسترسازی فنی و سالم بودن محیط آن، کار گسترده‌ای دارد صورت می‌گیرد.»

 

بروجردی خاطرنشان کرد: «این تصمیم اتخاذ شده که تلگرام جای خود را به یک سامانه ملی بدهد و فکر می‌کنم حداکثر تا پایان ماه جاری (فروردین‌ماه) این اتفاق خواهد افتاد.»

 

به‌روزرسانی: ظاهرا به‌گفته‌ی رمضانعلی سبحانی‌فر، رئیس کمیته‌ی ارتباطات مجلس و نماینده‌ی پارلمان در کمیته‌ی تعیین مصادیق محتوای مجرمانه، زمان فیلتر تلگرام مشخص نیست. به‌اعتقاد سبحانی‌فر نباید اخباری به جامعه پمپاژ شود که امنیت روانی مردم را مخدوش کند.