دولت میراث دار یک پلاسکوی درحال سوختن بود./ تحقیر از دید شما چیست آقای نماینده؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق، علی اکبر قاسمی، دبیر حزب مردمسالاری شهرستان خوسف در گفتگویی با پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر توضیحاتی در باره اظهارات نماینده شهرستان قاینات داد.
علی اکبر قاسمی با تبریک فرا رسیدن دهه فجر ضمن تشکر از همه مسئولینی که تلاش کرده اند این دهه مبارک کماکان در ذهن همه مردم ایران به عنوان باشکوه ترین جشن ملی ماندگار شود از تلاش های آنها برای به سرانجام رساندن وعده های دولت ها تقدیر کرد و عنوان کرد که افتتاح صدها پروژه در این استان محروم و کمتر توسعه یافته که چندین سال است با مشکلاتی چون خشکسالی، اعتیاد، مهاجرت، مشکلات فرهنگی و افتصادی دست به گریبان است یکی از برکات انقلاب اسلامی است.
وی افزود: در دولت تدبیر و امید شاهد این بوده ایم که علیرغم مشکلات فراوان مالی دولت که عمده آنها بابت تحریم ها و سوء مدیرت های قبل بوده است، با تدبیر مناسب ریاست محترم جمهور و با همراهی هیئت محترم وزیران در مسیرهای روشنی که رهبر انقلاب معین کرده بودند، قطار انقلاب مسیر خود را دوباره پیدا کرده است و در روی ریل استقلال و آزادی بر سرعت خود می افزاید.
دبیر حزب مردمسالاری شهرستان خوسف افزود: تنها یک سال است که از برجام گذشته است و دولت توانسته با انظباط مالی که بوجود آورده است بسیاری از بدهی های خود را بدهد. از طرفی سعی کرده بسیاری از پروژه هایی را که میراث گذشته است و بر زمین مانده را به اجرا برساند. همین امسال در استان ما صدها پروژه بزرگ و کوچک در دهه فجر به بهره برداری رسیده است.
از ویژگی های مثبت دولت تلاش برای انظباط دادن و شفافیت وضعیت مالی کشور است. وضعیتی که میراث دولت قبل است. در دولت قبل بعد از حذف سازمان مدیریت و برنامه ریزی، بسیاری از مسئولین دولتی با بهره برداری های سیاسی سعی در دست اندازی در بیت المال داشته اند که به وجود آمدن فسادهای مالی، افزایش شکاف های طبقاتی، رانت و …. نتیجه هشت سال دولت اصولگرایی هست. ولی متاسفانه به جای جبران و سعی در همدلی و کمک به پیشرفت انقلاب کلیه اصولگرایان با رسانه هایشان سعی در حمله همه جانبه به دولت داشته اند.
دولت آقای روحانی که به حق دولتی است با تدبیر، در سال ۹۲، میراث دار یک پلاسکوی درحال سوختن شد. پلاسکویی که نه تنها باید آوار برداری می کرد بلکه باید آن را بهتر از روی اول بسازد. روز اولی که متعلق به ده سال قبل است. یعنی اگر بتوانیم کاری هم کنیم باید آواربرداری هشت ساله دولت قبل را انجام دهیم و به ۱۰ سال قبل برگردیم.
وی افزود: متاسفانه برخی از نمایندگان مجلس هم انصاف را کنار گذاشته اند و سعی دارند که دولت را ضعیف نشان دهند بدون آنکه متوجه باشند سهم خودشان در سبد رای مردم چقدر بوده است و چگونه باید از دید انصاف مسایل را تحلیل کنند.
این فعال سیاسی در ادامه گفتگو با خبر شرق خاطر نشان کرد: مثلاً ما شاهد بودیم که دولت در مذاکرات هسته ای توانست با تدبیر خود تحریمی که به خاطر برنامه های هسته ایران نبوده است را لغو کند و قرارداد های خرید و تعمیر هواپیما و لوازم یدکی آنها را مانند هر کشور دیگری بدست بیاورد. لیکن این موفقیت به جای اینکه تقدیر شود تا دولت که برخاسته از مردم است با قوت قلبی بیشتر به راه خود ادامه دهد، دوستان ما شروع به سنگ اندازی نموده و این موفقیت ها را کوچک می شمارند.
قاسمی ادامه داد: به عنوان مثال، یکی از نمایندگان استان که خود از مسئولان دوران دولت خسارت بار قبل هستند، باید واقف باشند که چگونه تحریم ها علیه ایران که همراه با سوء مدیریت های مدیران دولت وقت شده بود وضعیت اقتصاد را به جایی رسانده بود که هر روز صبح قیمت یک کالا تا ظهر آن تغییر می کرد؟؟!!!
قاسمی افزود: وقتی این آقای نماینده که قبلا در دولت قبل مسئول بوده می گوید:“ خرید یک فروند هواپیما یا تعداد بیشتر، یک اقدام معمولی است که دولت باید در زمینه مسائل ریلی و هوایی پیگیری کند و انجام دهد و دیگر هیاهو، بوق و کرنا و سرو صدا ندارد.” و یا وقتی که باز می گوید:“ مگر چه اتفاق خاصی افتاده است؟ اگر هواپیمایی خریداری شده از منافع و درآمدهای نفتی ملت بوده است، اگر از شرکت خارجی به عنوان غرامت گرفته شده؛ خیلی قابل تحسین است اما باز هم از پول ملت تهیه شده، اگر هم خرید یک یا چند هواپیما دلیلی بر این است که تمام تحریم ها برداشته شده است؛ این هم جزء وظایفی است که دولت در برجام به دنبال آن بوده و از حق و حقوق خودش دفاع کرده است و نباید منتی بر سر مردم باشد، ضمن اینکه این اتفاق نیفتاده است.“سوال من این است که اگر شما میتوانستید چرا این کار را انجام ندادید؟ نمیتوانستید یا نخواستید؟ پس از این بهانه جویی ها صرفا اهدافی جز حمله به دولت را نمی توان برداشت کرد.
قاسمی ادامه داد: سوال من از این نماینده این است که اگر این هواپیما که از پول بیت المال است فقط برای مصارف خارج از کشور بود، آیا شما نمی گفتید که دولت برای قشر مرفه جامعه هزینه میکند؟ یا اگر این هواپیما برای فقط ساکنان تهران و شهرهای بزرگ کشور بود، باز شما نمی گفتید که دولت به مناطق کمتر توسعه یافته بی توجه است؟ پس بازهم نتیجه میگیرم که ایشان باز هم به جا تعامل با دولت برای بدست آوردن حق مردم منطقه و چانه زنی با مسئولان در تهران، دنبال تخریب دولت و توهین به هوادارن دولت و صرفاً به دنبال عقاید سیاسی خویش هست تا حل گرفتاری های مردم.
وی افزود: ایشان در مصاحبه هفته گذشته خود با یک خبرگزاری صراحتا اعلام کرده اند که استفاده مردم از هواپیمای جدید تبلیغات دولت است و این تحقیرآمیز است!!! سوال من از ایشان این است که تحقیر برای ایشان چه معنی و مفهومی دارد؟ آیا ایشان زمانیکه دولت عربستان مجوز فرود هواپیماهای زائران ایرانی را به دلیل فرسودگی هواپیما نداد و زائران مجبور به برگشت شدند، این را تحقیر نمی دانستند؟ یا زمانیکه هواپیماهای ما به دلیل فرسودگی و خراب شدن در فرودگاه های کشور های مختلف میماندند تا مجددا در چرخه سوخت قرار بگیرند و عملا کشور چند هفته یکی از هواپیماهارا از دست می داد آیا این ها تحقیر نبود؟
قاسمی افزود: سوال من این است که چه تحقیری بالاتر از این که هر روز از صبح تا ظهر قیمت محصولات و سبد خانوار تا ظهر چند هزار تومان گرانتر می شد؟ آیا به نظر آقای نماینده این که یک کشوری به ازای هزینه پول بیت المال کشور خودش برای کشورهایی کوچک در دور افتاده ترین نقاط آفریقا مجلس و پارلمان و …. بسازد تا انها را با هواپیما و هزینه ایرانی به کشور خود بیاورد تا با رییس دولتش دیدار کنند تحقیر نیست؟ آیا اینکه دولت های هند و چین ایران را مجبور به خرید اجناسشان آنهم به شیوه ای که خودشان میخواهند، تحقیر ملت ایران نبود؟ مگر نه اینکه ما نمیتوانستیم نفت خود را بفروشیم و آن قدری را هم که میفروختیم امثالی چون بابک زنجانی را وجود آوردیم؟ از یک طرف به کارخانجات وام های چند ده درصدی می دادیم و سرشان منت میگذاشتیم و آن را در بوق و کر نا می کردیم و از سویی با اجازه دادن به واردات کالاهای چینی به صورتی، صنعت کشور را به تعطیلی و ورشکستی کشاندیم؟ و صدها و شاید هزارام مورد دیگر. اینها هیچکدام به نظر این نماینده تحقیر ملت نبود؟
دبیر حزب مردمسالاری شهرستان خوسف ادامه داد: حال که دولت تدبیر و امید در سایه تجارب و تدبیرهایی که با رهنمودهای رهبری انقلاب توانسته است ساختار تحریم ها را از بین ببرد، چه تحقیری برای ملت وجود دارد؟ مگر نه اینکه سیاست های دولت با برجام باعث افزایش میزان صادرات به کشورهای دیگر شده است؟ یا امروز ما می توانیم نفت خود را به هر صورت که میخواهیم و به هرکشوری که بخواهیم بفروشیم؟
علی اکبر قاسمی در انتها به خبر شرق گفت: امروز با روی کار آمدن دولتی جدید آمریکا که هیچ چیز ار قانون و سیاست نمی داند باید دست به دست هم داد تا با همدلی نگذاریم این شرایطی که جهموری اسلامی ایران به سختی بدست آورده است را از دست بدهیم.