دعوت از مردم خراسان جنوبی برای اهدای خون
سازمان انتقال خون خراسان جنوبی از مردم استان برای اهدای خون در ماه مبارک رمضان دعوت کرد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرشرق ،مدیرکل انتقال خون استان گفت: با توجه به کاهش ۵۰ درصدی مراجعه کنندگان به مراکز خونگیری و نیاز بیماران استان به خون، از تمامی گروههای خونی دعوت می شود برای اهدای خون به مراکز خونگیری در شهرهای بیرجند و طبس مراجعه کنند.
محمد رضا عاملی با بیان اینکه در قبل از ماه رمضان به طور میانگین ۶۰ واحد خون به صورت روزانه اهدا می شد افزود: در این ماه به دلیل کاهش مراجعه کنندگان، این میزان به نصف کاهش یافته است.
وی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۴ هزار و ۱۴۴ نفر به مراکز خونگیری استان مراجعه کردند گفت: از این تعداد، ۳ هزار و ۳۱۲ نفر موفق به اهدای خون شدند که بیشترین گروه خونی اهداشده O مثبت با ۹۹۹ واحد خون و کمترین گروه خونی اهدا شده AB منفی با ۳۶ واحد خون بوده است.
همچنین در این مدت، ۲۸ واحد پلاکت خون هم اهدا شد.
مرکز خونگیری قائم واقع در میدان جانبازان بیرجند همه روزه صبح ها فعال است و شبها هم علاوه بر مرکز خونگیری قائم، مرکز خونگیری واقع در میدان ابوذر بیرجند و مرکز خونگیری شهرستان طبس واقع در بلوار امام رضا هرشب از ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۴ برای خونگیری فعال است.




