جهت گیری رسانه ها باید بر اساس منافع مردم نه جریانات ضد انقلاب شکل گیرد؛ استاندار سیستان و بلوچستان:

جهت گیری رسانه ها باید بر اساس منافع مردم نه جریانات ضد انقلاب شکل گیرد؛

علی اوسط هاشمی روز چهارشنبه در نشست خبری با رسانه های مختلف کشوری و استانی فعال در حوزه میراث فرهنگی در زاهدان اظهار داشت: برگزاری برنامه های مختلف مانند دعوت از رسانه های ملی برای لمس از نزدیک ظرفیت ها و توانمندی های سیستان و بلوچستان در حوزه های مختلف به ویژه میراث فرهنگی کمک قابل توجه ای به تغییر نگاه منفی نسبت به این استان می کند.
وی افزود: با توجه به وجود رسوب خبری در گذشته نسبت به سیستان و بلوچستان، آنچه که امروز مهم است اینکه رسانه ها بتوانند تصویری واقعی از حقیقت مردم این استان بدور از هرگونه جنجال آفرینی را انعکاس دهند.
وی ادامه داد: در بیرون از این استان آن گونه که باید در مقصدهای گردشگری و سفرها به سیستان و بلوچستان توجه نشده بر این اساس لازم است با اطلاع رسانی درست به شناخت عمیق ملت ایران از این استان کمک کرد.
وی گفت: به دنبال شکل گیری جریان ارتباط مردم ایران با سیستان و بلوچستان هستیم و نگاه ها را به استان به زیبایی شکل داده ایم و با اطمینان زیاد می گویم که این استان در مسیر توسعه متنوع و همه جانبه قرار گرفته است.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: امروز باید با تغییر نگاه و زیبا دیدن توام با احترام و عدالت اجتماعی پایه گذار تعادل و آرامش در استان باشیم.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: به برکت برجام افزون بر ۸۰ هیات خارجی از سراسر جهان به این استان سفر کردند که این امر ضمن رونق اقتصادی منطقه نشان از تغییر نگاه های منفی به این استان دارد.
وی تاکید کرد: ویژگی بارز مردم سیستان و بلوچستان مهمان نوازی آنان است که این مهم می تواند نقش مهمی در افزایش جلب نگاهها به استان داشته باشد.
به گزارش ایرنا استان سیستان و بلوچستان با ۱۹ شهرستان زاهدان، زابل، هیرمند، زهک، هامون، نیمروز، میرجاوه، خاش، سراوان، سیب و سوران، مهرستان، ایرانشهر، دلگان، فنوج، قصرقند، نیکشهر، سرباز، کنارک و چابهار و داشتن صدها اثر باستانی، تاریخی، فرهنگی و مکان های تفریحی و دیدنی، سواحل زیبا، بازارهای متعدد با کالاهای داخلی و خارجی، منطقه آزاد و کوه سرافراز تفتان و از همه مهمتر مردمی مهربان و میهمان نواز همواره چشم انتظار مسافران و گردشگران است.
وجود مرزهای طولانی زمینی و دریایی و سدها و رودخانه های متعدد، باغات میوه های گرمسیری و صنایع دستی منحصر به فرد از دیگر توانمندی ها و جاذبه های پهناورترین استان کشور است.
سفر به سیستان و بلوچستان از طریق هوایی، دریایی و سه مسیر زمینی خراسان- زاهدان – زابل، کرمان – زاهدان، کرمان – ایرانشهر و جاسک -کنارک – چابهار امکان پذیر است.
بیش از ۲۰ خبرنگار از رسانه های کشوری در حوزه میراث فرهنگی با هدف بازدید از ظرفیت های گردشگری و تاریخی سیستان و بلوچستان از دوشنبه شب وارد این استان شدند.
این گروه خبری روز جمعه سیستان و بلوچستان را به مقصد تهران ترک خواهند کرد.