ثبت۷۸ اثر خراسان جنوبی زمان دولت یازدهم در فهرست آثار ملی؛
حسن رمضانیبا اعلام این خبر افزود: بیابان لوت و مجموعه قنات بلده فردوس استان در سال ۹۵ در فهرست آثار جهانی ثبت شد که نشان دهنده موفقیت دولت یازدهم در صحنه بین المللی است.
وی ادامه داد: تاکنون ۸۱۶ اثر میراث فرهنگی، تاریخی ، طبیعی و گردشگری استان در فهرست آثار ملی کشور و سه اثر در فهرست آثار جهانی ثبت شده است.
وی یادآور شد: در دولت یازدهم در بخش مرمت بناهای تاریخی حدود ۱۲۰ میلیارد ریال در بخش میراث فرهنگی و گردشگری تخصیص یافته است.
به گفته وی، تا قبل از دولت تدبیر و امید در بخش صنایع دستی تعداد کل هنرمندان و صنعتگران شناسایی شده در استان سه هزار نفر بوده این درحالی است که در سه سال اخیر حدود هزار نفر شناسایی شده اند.
رمضانی از افزایش سه برابری گردشگرانی که با تور به خراسان جنوبی سفر کرده اند در سه سال گذشته نسبت به سالهای قبل آن خبر داد و گفت: در این ارتباط خانه هایی با معماری سنتی به محل اقامتی تبدیل می شوند و حدود ۱۰ واحد دیگر نیز در سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.
وی یادآور شد: اسکان و اقامت یک میلیون و ۴۵۰ هزار و ۱۶۴ نفر و بازدید سه میلیون و ۳۷۵ هزار و ۹۳۳ نفر از جاذه های گردشگری استان در سال ۹۶ از دیگر فعالیت هاست که نسبت به سال گذشته آمار اسکان ۲۰ درصد افزایش و آمار بازدید از جاذبه ها ۲۲ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی گفت: در سال جاری آمار گردشگران خارجی ۶۱۷ نفر و گردشگران ورودی ۱۰۲ هزار نفر بوده است.
وی افزود: در دولت تدبیر و امید ۲۳ میلیارد و ۶۴۰ میلیون ریال تسهیلات در حوزه گردشگری از محل اعتبارات ملی و ۲۹ میلیارد و ۹۶۴ میلیون ریال از محل اعتبارات استانی پرداخت شده است.
رمضانی از صادرات ۴۱۳ هزار و ۸۷۲ دلار صنایع دستی از استان در سال ۹۴ خبر داد و گفت: بر اساس اعلام گمرکات کل کشور آمار صادرات صنایع دستی استان خراسان جنوبی ۲ میلیون و ۸۸ هزار ۹۱۳ دلار در سال در سال ۹۵ است که نسبت به سال گذشته ۳۸۴ درصد افزایش داشته است و در این بین گلیم همچنان در صدر صادرات تولیدات صنایع دستی استان قرار دارد.
وی اظهار کرد: صنایع دستی یکی از بهترین پتانسیل های استان برای ایجاد اشتغال، افزایش صادارت و تولید ثروت است.