
تولید بیش از ۵۶ هزار قطعه مرغ سبز در مرغداریهای سرایان؛
مدیر جهاد کشاورزی سرایان گفت: در شش ماهه نخست امسال، ۵۶ هزار و ۸۰۰ قطعه مرغ سبز در مرغداریهای شهرستان سرایان تولید و وارد بازار مصرف شده است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق موسی سلیمانی با اعلام این خبر اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۷۹ هزار و ۷۰۰ قطعه مرغ سبز در مرغداریهای شهرستان سرایان تولید و وارد بازار مصرف شده است.
وی افزود: مرغ بدون آنتیبیوتیک که با برند مرغ سبز نیز نامگذاری میشود، مرغی است که در تمام طول دوره پرورش هیچگونه آنتیبیوتیک خوراکی، تزریقی و داروهای تقویتی دریافت نکردهاند و شرایط پرورش و قرنطینه اینگونه مرغ بسیارسختتر و شدیدتر از مرغهای معمولی است.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان بیان کرد: شبکه دامپزشکی شهرستان سرایان در طول دوره پرورش در بازه زمانی ۱۵ تا ۲۵ روزگی، ۲۵ تا ۳۵ روزگی و در حین بارگیری سه بار نمونهگیری و آزمایشات لازم انجام میشود.
سلیمانی ادامه داد: اگر در هر سه بار نوبت داروهای آنتیبیوتیکی در بدن مرغها مشاهده نشد مجوز مرغ سبز به مرغدار داده میشود.
وی هدف از پرورش مرغ سبز یا بدون آنتیبیوتیکی را افزایش تولید محصولات سالم و تضمین سلامت جامعه مصرف کننده دانست و افزود: و تولید مرغ سبز از طرحهای بالا بردن کیفیت گوشت مرغ است.
مدیر جهاد کشاورزی سرایان در خصوص فواید مصرف مرغ سبز، افزود: وجود آنتیبیوتیک در گوشت مرغ و مصرف آن توسط انسان باعث بروز طیف وسیعی از مشکلات میشود که یکی از مهمترین عوارض آن ایجاد مقاومت آنتیبیوتیکی در مصرف کننده خواهد بود.
سلیمانی اظهارکرد: قیمت مرغ سبز از مرغهای معمولی بیشتر است که این افزایش قیمت به دلیل نحوه و مدیریت پرورش و عاری بودن آن از آنتیبیوتیک لحاظ میشود.