۱۰۸ رسانه در استان خراسان جنوبی فعال است
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی با بیان اینکه از وجود ۱۰۸ نشریه، رسانه و پایگاه خبری و تحلیلی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: باید هیئت توسعه مطبوعات را فعال کنیم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرشرق ، احمد محبی شامگاه سه شنبه در جلسه هم اندیشی مدیران رسانههای استان خراسان جنوبی که در فرمانداری بیرجند تشکیل شد اظهار داشت: همه رسانه های استان حامی مقام دولت بوده و دولت را حمایت می کنند.
وی افزود: تمام مطالبی که در رسانه ها رقم می خورد نشان می دهد که آنان پای کار آمده و به دنبال توسعه استان هستند و تمام هم و غم آنان این است که در این راستا قدم خوبی برداشته شود.
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی بیان کرد: امروزه یکی از مسائلی که رسانهها را اذیت میکند و در تعاملات ارتباطات مطرح میشود بازخواستهایی است که متأسفانه از جاهای غیرمسئول و مراجع غیر ذیربط در مورد رسانهها عنوان میشود.
محبی با بیان اینکه رسانهها ساز و کار دارند و قرار نیست به همه جا پاسخگو باشند تصریح کرد: رسانهها میتوانند از همه جا مطالبهگری خود را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه ما باید هیئت توسعه مطبوعات را فعال کنیم خاطرنشان کرد: جایی که به لحاظ قانونی میتواند از رسانهها دفاع کند و به جنس رسانهها اشراف دارد هیئت توسعه مطبوعات است.
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه به لحاظ ماهیتی جنس کار رسانه با سایر بخشها تفاوت دارد یادآور شد: هیئت منصفه در این راستا تشکیل میشود تا تعیین کند آیا رسانه مجرم است یا خیر و بحث تخفیف در مورد رسانهها را نیز میتواند اعمال کند.
محبی اظهار داشت: تعامل رسانهها با دولت به ویژه در استان ما باعث میشود بسیاری از مشکلات اجتماعی مردم برطرف شود، همچنین رسانهها ضعف اطلاعرسانی روابط عمومی دستگاهها را به دوش میکشند و در بسیاری از جاها رسانههای استان این خلأ را پر میکنند.
وی افزود: همه ما قبول داریم اطلاعرسانی عملکرد این دولت ضعیف است بنابراین ما انتظار داریم در بسیاری جاها اتفاقات بزرگی میافتد اما به دلیل اطلاعرسانی ضعیف مردم در جریان آن قرار نمیگیرند.
مدیرکل ارشاد خراسان جنوبی گفت: ماحصل تعامل و همکاری دو جانبه رسانهها با دولت انسجام و وحدت جامعه است که خروجی آن به نفع مدیران استان، دولت و حاکمیت است.
محبی با بیان اینکه در حال حاضر بیشتر خلأ گفتمان احساس میشود و لازم است گفتمان انجام شود بیان کرد: گاهی موضوعی در رسانهها عنوان میشود و به جای اینکه ببینیم چه موضوعی با چه محتوایی نوشته شده است به دنبال افرادی هستیم که مطلب را نگارش کردند و این هم از حوزه رسانهها و هم از حوزه دولت متقابل است و فضای رسانهای استان را به نوعی غبارآلود می کند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نباید فضای رسانه ها در ارتباطی که با دولت دارند به فضای تقابل تبدیل شود افزود: چرا که رسانهها به دنبال تبلورعملکرد همه هستند.
محبی یادآور شد: همچنین باید میثاق نامه همه ما قانون مطبوعات، قوانین جاری کشور و اخلاق رسانه باشد و اگر میثاقمان این باشد در مسیر کار با مشکل روبهرو نمیشویم.
وی از وجود ۱۰۸ نشریه، رسانه و پایگاه تحلیلی خبری فعال در خراسان جنوبی خبر داد و اظهار داشت: همچنین ۲۷ سرپرستی نشریات سراسری نیز در استان وجود دارد.