صادرات بیش از ۱٫۵ تن گوشت بلدرچین به مازندران؛ رئیس دامپزشکی شهرستان خوسف:

صادرات بیش از ۱٫۵ تن گوشت بلدرچین به مازندران؛

رئیس دامپزشکی شهرستان خوسف گفت: ۱۶۰۰ کیلوگرم گوشت تازه بلدرچین با مجوز قرنطینه از دامپزشکی خوسف به استان مازندران صادر شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق و به نقل از ایسنا، به نقل از روابط عمومی دامپزشکی استان، رضا محمودی‌زاوه اظهار کرد: ۱۶۰۰ کیلوگرم گوشت تازه بلدرچین با مجوز قرنطینه از دامپزشکی شهرستان خوسف به استان مازندران صادر شد.

وی اظهارکرد: تمام مراحل پرورش تا کشتار این پرنده زیر‌نظر مستقیم کارشناسان دامپزشکی و نظارت شبانه‌روزی آنها انجام می‌شود.

رئیس دامپزشکی شهرستان خوسف با اشاره به خواص گوشت بلدرچین، افزود: بیشتر انواع اسیدهای آمینه کمیاب در گوشت این پرنده یافت می‌شود، همچنین گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامین‌های B21  ،B  و  B6 است.

محمودی‌زاوه خاطرنشان کرد: وجود این عناصر معدنی و ویتامین‌ها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتی‌های روانی، عقب‌افتادگی جسمی و همچنین بی‌خوابی داروی معجزه‌آسایی محسوب شود.