جاده بیرجند – قاین یکی از چهار محور بحرانی خراسان جنوبی است

جاده بیرجند – قاین یکی از چهار محور بحرانی خراسان جنوبی است

 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی گفت: جاده بیرجند – قاین یکی از چهار محور بحرانی استان است و باید نظرها برای تامین اعتبار به این سمت جلب شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرشرق سید مجتبی علوی مقدم روز پنجشنبه در نشست کمیسیون اجرایی مدیریت ایمنی حمل و نقل استان خراسان جنوبی که با حضور رئیس پلیس راه کشور برگزار شد اظهار داشت: امیدواریم تامین اعتبار باند دوم بیرجند – قاین در دستور کار کمیسیون ایمنی راه های کشور قرار گیرد.
وی با تاکید بر توجه به ساخت استراحتگاه های کم هزینه بین راهی افزود: با نصب علایم، جاده ها به صورت ایمن زیربار ترافیک برود.
معاون عمرانی استاندار خراسان جنوبی با اشاره به روند دوبانده شدن محور بیرجند – قاین گفت: با جذب سرمایه گذار برای این محور می توان حجم تصادفات را کاهش داد.
وی تاکید کرد: رفع نقاط حادثه خیز استان به طور جدی دنبال شود و اجرای باند دوم در فاصله پل الغدیر تا فرودگاه جزو اولویت ها باشد.
علوی مقدم با بیان اینکه در زمینه مسایل اجتماعی هنوز ابتدای راه هستیم گفت: نواقص موجود در خودروها و جاده ها با تدبیر و آموزش قابل کنترل است.
وی ادامه داد: تمدید گواهینامه ها نیز باید به شکلی باشد که از رانندگان تست رفتاری گرفته و در پرونده راهنمایی و رانندگی ثبت و ضبط شود.

کاهش تصادفات مهم در استان
فرمانده پلیس ‌راه استان خراسان جنوبی هم گفت: تصادفات مهم در سه ماه اول امسال نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیر داشته است به طوری که امسال فقط در محورهای قاین و نهبندان شاهد تصادفات مهم بودیم.
سرهنگ حسین رضایی افزود: آمار متوفیان تصادفات در سه ماه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ نفر کاهش داشته اما تعداد مصدومان ۱۴۲ نفر افزایش یافته است.
وی با اشاره به کاهش ۱۳ درصد آمار متوفیان و افزایش ۲۲ درصدی تعداد مصدومان در سه ماه امسال نسبت به سال گذشته گفت: در کل تصادفات ۱۹ درصد نسبت به سال گذشته افزایش را شاهد هستیم.
فرمانده پلیس راه خراسان جنوبی با بیان اینکه امسال در شهرستان های قاین و نهبندان تصادفات افزایش داشته است افزود: در فردوس و سربیشه تلفات به صفر رسیده و طبس هم ۵۰ درصد کاهش تصادفات را داشته است.
وی اظهار داشت: ۷۳ درصد تصادفات در بازه زمانی ۱۲ تا ۲۰ رخ داده است و ۶۷ درصد تصادفات در روز و ۳۳ درصد شب اتفاق می افتد.
وی گفت: همچنین ۴۲ درصد از تصادفات در جاده های اصلی، ۴۶ درصد جاده های روستایی و ۱۲ درصد در محورهای فرعی بوده است.
رضایی با اشاره به وضع برخورداری خراسان جنوبی از راه های روستایی افزود: تعداد تصادفات در راه های روستایی زیاد است.
وی توجه نکردن به جلو، تخطی از سرعت مطمئنه، رعایت نکردن حق تقدم و انحراف به چپ را از مهمترین علت های حادثه آفرین در استان ذکر کرد و گفت: اقدامات کنترل ترافیک براساس این تخلفات چهارگانه انجام می گیرد.
وی از روند افزایش آمار تصادفات در ناوگان عمومی خبر داد و افزود: اگرچه این روند از سال گذشته در حال کنترل بوده اما باز هم امسال شاهد افزایش تصادفات در این حوزه هستیم.