تحقق ۹۰ درصدی مصوبات شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی؛ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی:

تحقق ۹۰ درصدی مصوبات شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی؛

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبر شرق، به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، عباس لامعی در نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان خوسف اظهار کرد: در حال حاضر ۱۳ شورای آموزش و پرورش در شهرستان‌ها و مناطق استان فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه حمایت، تقویت و توسعه مشارکت‌های مردمی مهم‌ترین رویکرد آموزش و پرورش در خراسان جنوبی است، تصریح کرد: این رویکرد نه به عنوان یک حرکت تبلیغاتی بلکه به عنوان یک سیاست مدیریتی باید در تمامی بخش‌های آموزش و پرورش اجرایی شود.

دبیر شورای آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به نگاه خوب دولت به برنامه‌های توسعه شاخص‌های تعلیم و تربیت در آموزش و پرورش، ادامه داد: توسعه مشارکت‌های مردمی در آموزش و پرورش نقطه پرگار توسعه است و توسعه پایدار و متوازن از دل این نهاد عظیم بیرون می‌آید.

لامعی از کسب رتبه برتر شورای آموزش و پرورش خوسف در بین شوراهای آموزش و پرورش خراسان جنوبی در سال تحصیلی گذشته خبر داد و افزود: تقویت شوراهای آموزش و پرورش یکی از راهکارهای توسعه مشارکت است و زمینه‌ساز مشارکت سایر نهادها در آموزش و پرورش می‌شود.

وی بر استفاده از همه توانمندی‌های بومی، منطقه‌ای و محلی در شورای آموزش و پرورش تأکید کرد و افزود: باید با تعامل سازنده و ارتباط نزدیکتر و بهتر با سازمان‌ها و نهادهای اجرایی از تمام ظرفیت‌های استان جهت توسعه برنامه‌های آموزش و پرورش استفاده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی مهمترین هدف آموزش و پرورش در استان را برقراری عدالت و کیفیت بخشی آموزشی دانست که در سایه توسعه مشارکت‌های مردمی در آموزش و پرورش محقق می‌شود.

لامعی تامین منابع و مدیریت منابع را از مباحث جدی در اقتصاد آموزش و پرورش برشمرد و ابراز داشت: از این منظر نیز آموزش و پرورش برای رسیدن به این شرایط پویا چاره‌ای جز توسعه مشارکت‌ها ندارد.

وی تمرکززدایی را یکی دیگر از اولویت‌های کاری و سیاست‌های راهبردی آموزش و پرورش خراسان جنوبی دانست و یادآور شد: هر چقدر اختیارات در رده‌های پایین‌تر سازمانی افزایش یابد، به نسبت آن توانمندسازی و مسئولیت‌پذیری ارتقا می‌یابد و می‌تواند کیفیت‌بخشی را در سازمان افزایش داده و نیاز جامعه را برطرف سازد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: تقویت شوراهای آموزش و پرورش امری ضروری است و باید منابع مالی در قانون شوراها را که به فراموشی سپرده شده دوباره احیا کرد تا شاهد سبکبالی ستاد و ارتقای کیفیت‌بخشی در آموزش و پرورش باشیم.