اولویت بندی معضلات روستاها با تدوین سند توسعه روستایی
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی بر ضرورت تدوین سند توسعه روستایی تاکید کرد و گفت: لازم است در حل معضلات روستا و برنامهریزی برای آن اولویتها را در نظر بگیریم در حالی که به علت نبود سند توسعه روستا این اتفاق نمیافتد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خبرشرق ، حسن رمضانی، امروز(۱۹ تیر)، در کارگروه تخصصی توسعه روستایی و عشایری خراسان جنوبی اظهار کرد: توجه به صنایع دستی در حوزه اشتغال زایی روستایی میتواند زمینه مهاجرت معکوس را به وجود آورد.
وی با بیان اینکه از بین بردن ساختارهای اجتماعی که از گذشته بر روستاها حاکم بوده مشکلاتی را در تصمیم گیری ایجاد کرده است، افزود: در برنامهریزی برای توسعه روستا باید از مشورت افراد صاحب نفوذ در آن منطقه بهره مند شویم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان جنوبی ادامه داد: علاوه برآن لازم است در حل معضلات روستا و برنامهریزی برای آن اولویتها را در نظر بگیریم در حالی که به علت نبود سند توسعه روستا این اتفاق نمیافتد.
رمضانی با بیان اینکه صنایع دستی حتی در معماری روستا نیز تأثیرگذار بوده است، یادآور شد: توجه به صنایع دستی در حوزه اشتغال زایی روستایی میتواند زمینه مهاجرت معکوس را به وجود آورد.
علی ناصری، فرماندار بیرجند نیز در این جلسه با اشاره به ضرورت تدوین سند توسعه روستایی در کشور، بیان کرد: متأسفانه در بیرجند ناحیه صنعتی روستایی وجود ندارد که این مسئله مشکلاتی را برای انجام پروژههای صنعتی در مناطق روستایی به وجود آورده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه مدیریت واحد روستایی وجود ندارد، افزود: تا زمانی که این مشکل حل نشود نمیتوان انتظار حل مسائل مناطق روستایی را داشت.
فرماندار بیرجند عدم دید آمایشی در برنامه ریزی و عدم تدوین قوانین برای روستاها را یکی دیگر از مشکلات پیش رو دانست و خاطرنشان کرد: نباید یک برنامه واحد برای کل کشور نوشته شود.
انتهای پیام